20101209

I Lowered My Ego


(Watch Me Bleed - Scary Kids Scaring Kids)

Don't call yourself a lecturer if you keep dragging your so-called emo feelings for weeks to the class and effect all the students by not teaching em'. We are bored when you teach us, and sorry for that. But for God's sake we do wanna learn. It's not just our fault, it's yours too. Your duty is not just to teach us and give all those notes and exercises, but also to attract our attention to be interested in learning your subject. Remember ?

But if you really don't wanna teach us anymore, just tell. We'll try to learn on our own, no matter how shit it is. We do it for ourselves, and our parents. They are waitin' for us to give what they deserve.

20101115

What The Fcxk (!)






Vans Ryan Guettler "Whip"

(Pada Syurga di Wajahmu - Lefthanded)

Terimas Kak A'in dan Abg Zul
Wonder siblings lah korang nih :')

20101111

Selamat Berulang Tahun Lagi

eksaited dapat belon
ontheway masak spagethi carbonara, aum
bajet tetek kaler neon, suka ah tuh
suprise kek yang tajadi ;D
nway terimas kelly, dayana, aniz :')
setan kepala tiga

(Close to me - The Get Up Kids)

Well, birthday aku tahun ni boleh dikatakan agak ... best. Bukan best sebab dapat Lamborghini Kuning sebijik, atau paling koman Kancil Mata Belalang Turbo. Tapi sebab orang orang yang aku pernah dan selalu berinteraksi tak lupa birthday aku.

Eventhou aku tau ramai ingat sebab keluar dekat Fesbuk (he he he) tapi ada jugak usaha korang nak pergi kat page aku, taip apa yang patut dan tekan SHARE. Tuh tak termasuk dengan masalah berkaitan dengan broadband yang lambat cam puki, streamyx yang tetibe on/off, elektrik tetibe putus dan pc terus shutdown.

Oh dan juga kesanggupan mencari fon, menaip mesej atau remaja urban sekarang panggil texting, carik num aku dan tekan send. Juga kepada yang rajin kol, sanggup kredit habes banyak seket tuk wish aku. Tak pasal pasal awek/balak korang marah sebab tak kol depa sebab tak cukup kredit nak buat supersavers.

So tengs untuk itu, satu ikan flowerhorn tuk setiap orang.

Satu tak cukup, dua amacam ? (:

Happy birthday
Happy bitchday
Happy beseday
3pPy B!RtHDaYsXzF
Selamat hari jadi
Selamat hari menjadi
Selamat hari dijadikan

Dan lebih 1001 lagi pilihan ucapan Selamat-Hari-Jadi

Still, setiap satu ucapan yang korang berikan masih bermakna (':
Terimas setinggi gunung Fiji aku kasik, hamek!

ps : Teringat camne siksanya Mok lahirkan aku 18tahun yang lepas, terimas Mok. Sayang Mok naa.


20101108

Lulabis


(Sweet#hart - Closure in Moscow)

Boleh dikatakan hari hari, tiap tiap malam kau dan aku berasmara. Tapi sekadar ditalian. Karena aku tau, kau juga tau, kita perlukan tiket tuk realitinya. Tambahan, belum terbit lagi perasaan berani tuk menanggung risiko sebesar itu.

Bila kau kata kau sedang memeluk aku dari belakang, aku dapat rasa tangan kau yang hangat.
Bila kau kata kau sedang mengucup lembut dahi aku, berderau darah di seluruh tubuh.
Bila kau kata kau sangat sayang kan aku, aku ... suka.

Aku pun juga begitu. Sayang kan kau.

Kau sweet, aku suka. Bila dengan kau, karektor aku berubah sedas macam tuh.

Suara aku tetibe lembut. Manja.
Aku tak banyak mencarut. Kalau mencarut pun, paling kurang ajar aku cakap 'ayam'
Aku gelak pun comel je. Kau tau tak, aku gelak bila on-the-fon dengan kau pun aku tutup mulut.
Aku cuba bercerita panjang panjang sebab aku takut kau bosan. Sebab kau tak banyak cakap, sebab kau kata kau takda life.
Well, aku pun takda life kalau nak diikutkan. Tapi aku cuba korek cerita cerita lama aku. Yang aku rasa tak menarik pun aku cerita hanya tanak kau bosan.

Adakah kita akan macam nih lagi tuk jam yang berikutnya.
Hari yang berikutnya.
Bulan yang berikutnya.
Tahun yang berikutnya.

Atau persoalan macam nih tak akan wujud sebab kita tak pernah akan jadi macam tuh?

ps : bila wa tada life macam sekarang nih, wa ada sikit jiwang. biasalah, hormon dah tak pakai lama hmph