20100615

Boyfriend Gua Tinggal dalam DVD



Ingat menatang ni lagi?

Aku pernah post pasal menatang ni dulu kat blog lama tapi aku dah tinggalkan blog lama tu sebab aku clash dengan ex-boyfren aku dulu.

Clash pun nak delete blog, entah menda gila hape hormon perempuan sekor ni --'
Patut ah mamat bastad tuh pergi carik perempuan lain. Perempuan tuh tada hormon mungkin, senang nak handle kihkihkih.

(okay aku dah ke laut sangat, kembali ke topik asal ye adek adek rahmah)

Menatang ni dulu aku klasifikasikan beliau sebagai objek-yang-aku-harap-sangat-ada-jual-kat-Malaysia.

Aku ingat lagi time aku dan Aajim tengok Extreme Movie dua dua orang je, satu je persoalan-nya kat sini. Kenapa tak setim? Kihkihkih.

Dan aku ingat lagi time Blue Bally punya part, aku dah rasa adrenalin menjalur terus ke otak. Semacam perasaannya. Sama seperti ketika pertama kali aku tengok belon boleh tukar jadi anjeng. Rasa nak senyum sampai nangis.

Aku terus rewind dan play. Dah habes menatang tuh doggy dengan perempuan tuh aku rewind dan play lagi. Dan lagi hingga aku senyum sampai nanges.

Aku nanges sebab aku fikir menatang ni ada dick ke boleh doggy doggy bagai? Kesian.

p/s : Kalau kau orang nampak menatang ni ada jual kat mana mana, tolongggggg lah hadiahkan tuk aku. Pastikan dulu bila kau orang beli, dick tuh memang dah tak wujud di celah celah.

p/s/s : Malu lah nak sebut konek, kihkihkih :p

No comments: