20100624

Surat Layang Masuk dalam Peti Pos Korang Korang Yang Berkenaan









(dont look back in anger oleh Oasis)

Aku hepi gila kan dalam gambar gambar ni?
Thats how I felt at that time.

But now dorang dah nak blah.
Semua nak further study, semua nak teruskan hidup masing masing, semua nak jadi dewasa, semua nak dan akan lapanbelas, sembilanbelas dan seterusnya, semua nak jadi itu, semua nak jadi ini.

Well, goodluck weh. Jangan karaoke selagi aku tak ada :D

Lepas ni aku balek KJ dah sunyi, macam ada orang mati. Nasib baik Aniz dan Dayana ada lagi, kalau tak aku hidrasi sorang sorang.

Bye, i love yous and i'll miss yous. Belajar elok elok. Jangan lupa mak bapak, harap tak lupa aku juga.

p/s : Saja letak gamba dalam b/w, bagi nampak sedih sikit.

16 comments:

nuoi said...

awwwwwwwwwww!!sedih nya wehh :(
sama tooo.kau jaga diri elok2 yee.aku takan lupa kau,sbb setiap kali ada org sebut babi ke pantat ke confirm terus igt kau wehh.ahah I LOVE YOU TOO AH MIRAAA <3
terima kasih utk segala gala nnyaa <3 <3 <3 !

MIRA SUTAN said...

samasama, terima kasih kembali. jaga diri we :')

keril samad said...

tgk gambar. rambang mata tengok awek bawah umur. dem! ;p

MIRA SUTAN said...

keril tahan keril, fuh! haha ;D

kkkkerilLah! said...

lu kirim salam seorang dua. nk no fon, bgtau gua. hahahaha.

MIRA SUTAN said...

kahkahkah ;D okay keril, roger!

kkkkerilLah! said...

kalau takde, terpaksa la wa ngorat lu je. kekekekeke ;p

MIRA SUTAN said...

ngorat wa? silalah, wa mmg suka kena ngorat2 neh hahahawau

keril said...

pm wa no fon lu. sementara wa tengah banyak duit nak kol lu ajak gayut. cepat! ehem2. ;D

MIRA SUTAN said...

pm tuh apaa? hahah xD SUMPAH TATAU

keril said...

pm tu pil menstrual. PRIVATE MASSAGE la! hadoi lu ni. ;p

*pm kt mespes. ehem. wa tunggu ni. kakakakaka

MIRA SUTAN said...

haha sial, aku tak tau kot. erm okay2 nanti aku bagi. jangan lupa men mesej lak pas tuh hahahah xD

keril said...

jgn ckp sms, wa siap bagi pakej call, mms dengan calleringtone skali. hahaha

MIRA SUTAN said...

bagi tambah seket pakej kau tuh dengan menopapkan tuk aku hahaha

keril said...

boleh je. tapi lu gebang panjang2 kalau tak bg lagi tak guna gak. hehehe. tp wa tak boleh buka mespes. lu email kt wa blh? kekeke. mail kt krazee_designer@yahoo.com ;p

MIRA SUTAN said...

sial la lu, tadi kata bagi kat PM PM pe jadah suma. neh kata tabole bukak le pulak. okay2