20100807

Drop your worst line


(kini bermain - Chasing Tippeary by Furniture)

Kena tipu bulat bulat, bukti depan mata. Kau rasa aku tak rasa fucked up gila ke macam tuh?

Kau bagi harapan, aku hampir nak percaya. Aku hampir nak percaya yang kau memang boleh dipercayai.

Tapi kalau Tuhan tuh nak tunjuk, tunjuk jugak. End up, aku tergantung sorang sorang.

Apa function sial intention kau sebenarnya? Benda tuh aku masih tak boleh resist dari kepala otak aku. Aku tertanya-tanya. Kau kata kau suka, kau kata aku lain dari yang lain, kau kata kau makna kan apa yang kau cakap.

Awek kau tuh pulak ape cer? Sian sial aku tengok dea kena tipu dengan kau jugak. Aku kena tipu tak apa sebab aku dah ready awal awal tuk benda berisiko ini.

Still kau mintak peluang tuk eksplain. Okay, aku bagi. Tak apa, kau ada hak tuk bercakap gak. Tapi actually benda tuh buang masa sebab aku dah tak percaya.

Kau yang musnahkan kepercayaan aku. Kau berenang lautan api pun aku dah tak amek port.

Kalau kau boleh yakinkan aku balik, aku tabek 3 kali.



Jujur, aku sedih. Dasar hanjeng.

p/s : Kebelakangan ni dugaanNya, Masyallah. Rasa nak lari jauh jauh.


No comments: