20100819

I'm backing off


(We are broken - Paramore)

Aku happy? Hmph, ye kot. Tah. Tada perasaan buat masa sekarang. Dah penat nak menangis, dah penat nak berkorban. Sebab aku baru belajar yang aku senang di-ambil kesempatan.

Dalam sehari hari ini yang kita lalui, aku menjadi orang yang selalu bagi peluang, sebab akan stigma semua-orang-deserve-a-seken-chance. Walaupun after seken chance tuh benda ulang balik, aku masih anggap chance yang seterusnya bukan benda yang bodoh tuk dibuat.

Aku selalu kata it's okay, tadahal lah. Lepas tuh senyum. Senyum sebab tengok kau senyum, indah sangat. Rasa macam nak kahwin.

Aku senyum sampai ada satu masa itu kau push aku dan aku rasa unappreciated. Terus aku hilang rasa.

Buat baik pun salah kan sekarang? Baru aku tau.

Baru aku realize yang semua tengah pentingkan diri. Maybe I should be one.

Yeah, I should.

Mental dan fizikal aku dah penat nak hadapi semua nya sekali lagi. Biarlah lepas ni orang fuck aku sebab kepentingan diri aku yang tebal, sampai buat semua annoyed. I dont give a fuck anymore. Diri aku lebih penting, they had gone through a lot of cuts and shit.

Kbye.

No comments: