20101111

Selamat Berulang Tahun Lagi

eksaited dapat belon
ontheway masak spagethi carbonara, aum
bajet tetek kaler neon, suka ah tuh
suprise kek yang tajadi ;D
nway terimas kelly, dayana, aniz :')
setan kepala tiga

(Close to me - The Get Up Kids)

Well, birthday aku tahun ni boleh dikatakan agak ... best. Bukan best sebab dapat Lamborghini Kuning sebijik, atau paling koman Kancil Mata Belalang Turbo. Tapi sebab orang orang yang aku pernah dan selalu berinteraksi tak lupa birthday aku.

Eventhou aku tau ramai ingat sebab keluar dekat Fesbuk (he he he) tapi ada jugak usaha korang nak pergi kat page aku, taip apa yang patut dan tekan SHARE. Tuh tak termasuk dengan masalah berkaitan dengan broadband yang lambat cam puki, streamyx yang tetibe on/off, elektrik tetibe putus dan pc terus shutdown.

Oh dan juga kesanggupan mencari fon, menaip mesej atau remaja urban sekarang panggil texting, carik num aku dan tekan send. Juga kepada yang rajin kol, sanggup kredit habes banyak seket tuk wish aku. Tak pasal pasal awek/balak korang marah sebab tak kol depa sebab tak cukup kredit nak buat supersavers.

So tengs untuk itu, satu ikan flowerhorn tuk setiap orang.

Satu tak cukup, dua amacam ? (:

Happy birthday
Happy bitchday
Happy beseday
3pPy B!RtHDaYsXzF
Selamat hari jadi
Selamat hari menjadi
Selamat hari dijadikan

Dan lebih 1001 lagi pilihan ucapan Selamat-Hari-Jadi

Still, setiap satu ucapan yang korang berikan masih bermakna (':
Terimas setinggi gunung Fiji aku kasik, hamek!

ps : Teringat camne siksanya Mok lahirkan aku 18tahun yang lepas, terimas Mok. Sayang Mok naa.